Program-at-a-Glance (subject to change)

				-			-		
Tuesday	Wednesday			Thursday			Friday		
June 13				June 15		June 16			
	Speaker Centre 9am-7pm; Reg. 9am-7pm; Members' Lounge 9am- 5pm			Exhibit Hall 9am-6pm; Speaker Centre 7am-6pm; Reg. 7am-6pm; Members' Lounge 7am-5pm			Exhibit Hall 9am-3:15pm; Speaker Centre 7an Members' Lounge 7am-6p		
	CDA Aesthetic Dermatology Course			Foundation E [invite 7:00 am – 8	adenitis Suppurativa n Board Meeting itees only] – 8:00 am [1h]		Canadian Contact Dermatology Society Update [open to all] 7:00 am – 8:00 am [1h]		
		PGY4 residents only] 7:30 am – 11:30 am		Breakfast Accredited Symposium – Co-developed with Pfizer			Breakfast Accredited Symposium – Co-dev		
				Canada: When Mind and Skin Connect: Psychodermatology in			Canada: Skin Barrier Differences in Various R		
	[4h]	CDA Board Session			Atopic Dermatitis			pulations – A Consensu	
		[invitees only] 8:30 am – 11:30 am			8:00 am – 9:00 am [1h]		č	3:00 am – 9:00 am [1h]	
		[3h]	Advisory Boards [invitees only] 9:30 am – 11:30 am		Do It – Procedural Derm 9:15 am – 10:15 am [1h			cal, Pathology and/or :15 am – 10:15 am [1h]	
			[2h]		Break in Exhibit Hall			Break in Exhibit Hall	
				10	0:15 am – 10:45 am [30	m]	10	:15 am – 10:45 am [30r	
				Key Le	arnings from Key Confe	erences		tologic Publications fro	
				1	10:45 am – 11:45 am [1ł	1]	10):45 am – 11:45 am [1h	
	Conference Start (12:00pm)								
		Symposium – Co-deve		Lunch in Exhibit Hall	1		Exhibit Hall Open	CDA	
	Biosciences Canada: Advances in Vitiligo – from Benchside to Bedside			12:00 pm – 1:30 pm [1h 30m]			(lunch provided for	(lunch av	
							sponsors, exhibitors,	12:00 pm – 1	
	:	12:00 pm – 1:00 pm [1h	ו]		E-Poster Stand-I	By Presentations	etc.)		
				1	12:45 pm – 1	:30 pm [45m]	12:00 pm – 1:30 pm	E-Poster Stand-B	
	Welcome	e Remarks & President'	's Address				[1h 30m]	1:00 pm – 1:	
	1:15 pm – 1:45 pm [30m]								
	Opening Keynote 1:45 pm – 2:45 pm [1h]			Oral Abstract Presentations 1:45 pm – 2:45 pm [1h]		What Label? How I Treat – Off-Label The Dermatology 1:45 pm – 2:45 pm [1h]			
((s)		Break Break in Exhibit Hall 2:45 pm – 3:15 pm [30m] 2:45 pm – 3:15 pm [30m]			Break in Exhibit Hall				
ting	2			n]	2:45 pm – 3:15 pm [30m				
uee.	Hot Topics f	Hot Topics from Dermatology Sub-Specialties 1			Challenging or Complex Cases			Things I Wish I Learned Earlier in	
Pre-conference meeting(s)	3:15 pm – 4:15 pm [1h]			3:15 pm – 4:15 pm [1h]		3:	:15 pm – 4:00 pm [45m		
confer	Top 10 JCMS Articles/Podcasts			JCMS Lecture		CDA Awards 4:00 pm – 5:00 pm [1h]			
re-	4:15 pm – 4:45 pm [30m]			4:15 pm – 4:45 pm [30m]					
E.							1		
	Welcome Reception			JCMS Reception in Exhibit Hall		Hall	CDA Residents & Fello	ows Reception [open	
	5:00 pm – 7:00 pm [2h]			5:00 pm – 6:00 pm [1h]		to a 5:00 pm – 6:	-		
					egy Meeting [invitees hly]	CPD Basics of Skin Science (BoSS)			
					7:00 pm [1h]	[residents only] 6:00 pm – 9:00 pm		inner at the Art Galler transportation provid	
						[3h]	(DUS	6:30 pm – Late	

9)	juni 8™ CDA AN	E 14-17, 2023 TOR NUAL CON	ONTO, ONTARIO				
0	Saturday						
n-6pm; Reg. 7am-6pm; om	June 17 Speaker Centre 7am-2pm; Reg. 7am-12pm; Members' Lounge 7am- 2pm						
eloped with L'Oréal	Breakfast Accredited Symposium – Co-developed with Sun						
acial/Ethnic Canadian Js	Pharma Canada: The "Amazing Face": A Race Through the Acne Pathogenesis Pathway						
	8:00 am – 9:00 am [1h]						
Dermoscopy]	Controversies in Dermatology 9:15 am – 10:15 am [1h]						
	Break						
n] om the Last Year	10:15 am – 10:45 am [30m]						
]	Hot Topics from Dermatology Sub-Specialties 2 10:45 am – 11:45 am [1h]						
AGM vailable) L:00 pm [1h]	Lunch Accredited Symposium – Co-developed with Sanofi: Break the Cycle of Chronic Itch & Skin Barrier Dysfunction 12:00 pm – 1:00 pm [1h]						
By Presentations 30 pm [30m] erapy in Medical	60 Tips in 60 Minutes (Rapid-Fire Session) 1:15 pm – 2:15 pm [1h]						
	Closing Keynote 2:15 pm – 3:00 pm [45m]						
]	Conference End (3:00pm)						
My Career]	CSDS Update [open to all] & AGM	SkIN Canada AGM [members only]					
	[members only] 3:30 – 4:30 pm [1h]	3:30 – 4:30 pm [1h]	Advisory Boards [2 rooms] 4:00 pm – 6:00 pm [2h]				
CDF AGM [members only] & Reception [open to all] 5:00 pm - 6:30 pm			[211]				
[1h 30m] y of Ontario led)							